Agenda At-a-Glance
Wednesday, September 19

Full Schedule Wed, Sep 19 Thu, Sep 20
Wednesday, 9/19/2012
Keynote Presentation - 30 min 09:00 AM - 09:30 AM
Title Speakers Audience Track
How Does it Know That? Customizing the Consumer Shopping Experience Nick Holzherr, Whisk
Case Study
Case Studies/Use Cases
Consumer Applications
Keynote Presentation - 30 min 09:30 AM - 10:00 AM
Title Speakers Audience Track
Tangible Semantics Christian Doegl, Uma Information Technology GmbH
Case Study
Product/Service Available Now
Break 10:00 AM - 10:30 AM
Conference Presentation - 30 min 10:30 AM - 11:00 AM
Title Speakers Audience Track
Moving Linked Data into Production – and Reaping the Benefits Richard Goodwin, The Stationery Office
Case Study
Semantic Information Architecture
Conference Presentation - 30 min 11:00 AM - 11:30 AM
Title Speakers Audience Track
Under the Hood: Fighting Fires with Real-Time Semantic Web Technology Bart van Leeuwen, netage.nl
Technical - Introductory
Developing Semantic Software
Break 11:30 AM - 11:45 AM
Conference Track Presentations - 30 min 11:45 AM - 12:15 PM
Title Speakers Audience Track
Semantic Drug Research: Discovery of New Biomarkers and Phenotypes by Text Analytics Carlo A. Trugenberger, InfoCodex Semantic Technologies AG
Case Study
Big Data
Natural language processing in a real time environment Craig Edmunds, Whisk
Technical - Intermediate
Text Analysis
Conference Track Presentations - 30 min 12:15 PM - 12:45 PM
Title Speakers Audience Track
A Faceted Browser for Drug Discovery: Integrating & Querying Big Data Hans Constandt, ontoforce
Case Study
Big Data
beancounter.io - A Social Web User Profiling as a Service Davide Palmisano, Sourcesense
Technical - Intermediate
Product/Service Under Development
Lunch 12:45 PM - 02:15 PM
Sponsored Presentation - 30 min 02:15 PM - 02:45 PM
Title Speakers Audience Track
Semantic Technologies for Enterprise Data Management Michael Schmidt, Fluid Operations
Case Study
Enterprise Semantics
Sponsored Presentation - 30 min 02:45 PM - 03:15 PM
Title Speakers Audience Track
OWLIM in UK Government and the Public Sector Barry Bishop, Ontotext AD
Business/Strategic
Case Studies/Use Cases
Break 03:15 PM - 03:45 PM
Keynote Presentation - 30 min 03:45 PM - 04:15 PM
Title Speakers Audience Track
Driving Economic Growth through Open Data Nigel Shadbolt, Co-Director, Open Data Institute
Case Study
Industry and Business Trends
Keynote Presentation - 30 min 04:15 PM - 04:45 AM
Title Speakers Audience Track
New Directions in Social Media Tom Reamy, KAPS Group
Practical Experience
Text Analysis
Reception 04:45 PM - 05:45 PM

 


WebMediaBrands
Mediabistro | SemanticWeb | Inside Network
Jobs | Education | Research | Events | News
Advertise | Terms of Use | Privacy Policy
Copyright 2012 WebMediaBrands Inc. All rights reserved.